Vrnil diamantni prstan

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brezdomec v ameriškem Kanzasu je vrnil diamantni prstan, ki mu ga je neka ženska ponesreči vrgla v njegov lonček.
Oglej si celoten članek

Billy Ray Harris, brezdomec v Teksasu, je v svojem zbiralnem lončku našel diamantni prstan. tega mu je tja ponesreči vrgla Sarah Darling. Sarah se je naslednji dan vrnila na mesto, kjer je srečala Harrisa, ta pa ji je brez težav prstan tudi vrnil.

Prstan bi mu lahko olajšal življenje

Prstan, ki ga je našel Harris je vreden vsaj štiri tisoč dolarjev. Če bi ga zamenjal za denar, bi lahko vsaj nekaj mesec ponovno živel kot običajen človek. Lahko bi si nakupil vsa potrebna živila in nekaj mesecev plačeval streho nad glavo. "Prstan je bil tako velik, da sem takoj vedel, da ni ravno poceni," je za lokalno televizijo povedal Harris. Toda namesto, da bi tega zamenjal za denar, ga je obržal in ga naslednji dan vrnil lastnici.

Prstan je imela pospravljenega v denarnici

Sarah je imela svoje prstane pospravljene v denarnici za kovanci. Ti so ji bili namreč preveč neudobni, da bi jih nosila na roki. "Bila sem zelo razočarana, saj je imel prstan večjo sentimentalno kot materialno vrednost," je povedala Sarah. Naslednji dan se je vrnila na kraj, kjer je prvič srečala Harrisa.Ta je po poročanju Russia Today lokalnim medijem povedal, da prstana ni mogel obržati, saj ga njegov ded, ki je bil duhovnik, ni tako vzgojil.

Vrnil je že prstan iz Super Bowla

Harris je pred časom v svojem lončku našel tudi prstan iz Super Bowla, ki je pripadal enemu igralcu Raidersov. Po najdbi je odšel v hotel, kjer je bil športnik nastanjen, in mu ga vrnil. V zahvalo je dobil "zajetno nagrado" in tri brezplačne nočitve v hotelu. Darlingova mu je v zahvalo izročila ves denar, ki ga je imela v denarnici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mia
    10:22 16. Februar 2013.

    ja, žalostno je, da so pošteni le tisti, ki nimajo nič.???????

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.