Vsi gledajo Trumpovega varnostnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Svet z zanimanjem opazuje fotografije in posnetke z dneva, ko je prisegel novi ameriški predsednik Donald Trump. Oči upirajo v njegovega varnostnika.
Oglej si celoten članek

Poglede je varnostnik pritegnil, ker je med sprehod Donalda Trumpa in Melanije po ulicah glavnega mesta, desno roko ves čas držal v istem položaju. Hitro so se pojavili komentatorji, ki so prepričani, da poznajo razlog za tako nenavadno vedenje varnostnika.

Med uporabniki YouTubea se je razširil video, ki opozarja na to, da naj bi varnostnik nosil protezo. S svojo roko pa naj bi pod plaščem držal pištolo. Tako bi lahko nemudoma ukrepal, če bi bilo treba. Da bi podprli svojo tezo, so na spletu objavili celo posnetek omenjenega sprehoda. 

 

Najverjetneje gre le za splet naključij in preveč bujno domišljijo nekega posameznika. S spodnje fotografije je moč sklepati, da ne gre za protezo, temveč dejansko za varnostnikovo roko. 

Foto: Profimedia varnostnik Trump

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:15 26. Januar 2017.

    Pa tudi če ima za kamuflažo.. za to pa je BODIGARD

  • 18:22 25. Januar 2017.

    Živel sem v kraju na jugu , kjer so naenkrat vsi na poletnem korzu nosili jakne . Jaz po enih …

  • 18:09 25. Januar 2017.

    Saj Youtube ni tako daleč, da najdete original video, kjer se vidi da premika roke .. ostalo je pa žutas …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.