Vsi talci na varnem, ugrabitelja prijeli

Foto: EPA
Foto: EPA
Srečen konec v Franciji. Talci na varnem, ugrabitelj v rokah policije.
Oglej si celoten članek

Težave so se začele okoli 7. ure zjutraj, ko je moški vstopil v eno izmed tamkajšnjih šol ter zajel več otrok in staršev. Večino je kmalu izpustil. Enega od staršev pa je še več ur zadrževal, nato pa ga je po pogajanjih s policijo izpustil.

V Franciji so se v teh dneh sicer že začele počitnice, vendar so na šolah v tem času organizirali posamezne dejavnosti za učence.

O drami s talci so pred dnevi že poročali iz Toulousea, kjer je nek moški v banki zajel štiri ljudi, po posredovanju policije pa se je dogodek srečno razpletel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.