Vsi želijo slovensko elektriko

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Najpomembnješa državna telesa na Hrvaškem bo z energijo oskrboval Gen-I. Izbrani so bili na razpisu.
Oglej si celoten članek

Kot pišejo hrvaški mediji se lahko slovensko podjetje Gen-I, potem ko je vstopilo na hrvaški trg električne energije z blagovno znamko Jeftina struja, ki jo ponuja gospodinjskim in manjšim poslovnim odjemalcem, pohvali tudi z zmago na razpisu na podlagi katerega bodo z električno energijo oskrbovali 35 državnih teles od valde do urada predsednika republike.

Pogodbo težko 93 milijonov kun so podpisali za dve leti. Po besedah direktorja Gen-I, Roberta Goloba, sklenjena pogodba pomeni še eno potrditev, da delajo dobro. "Še enkrat smo dokazali, da lahko ponudimo najugodnejše cene električne energije."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • mb
    07:33 20. Junij 2013.

    čestitam<br />imamo vsaj enega sposobnega direktorja, ki se ne uklanja političnim pritiskom<br />še več takšnih potrebujemo

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.