Vstopil z dvema nožema in zabodel sedem ljudi

Foto: arhiv Nož
V lokalu v hrvaški Slatini (blizu Virovitice) je prišlo do napada z nožem.
Oglej si celoten članek

Policija do zaključka ogleda kraja ne daje izjav, za index.hr so potrdili le, da je prišlo do napada.

Dr. Ivan Andrašević iz slatinske nujne pomoči pa je potrdil, da je bilo zabodenih sedem ljudi, poškodbe pa na srečo niso tako hude, da bi bili poškodovani v življenjski nevarnosti, nekaj napadenih so že odpustili iz bolnišnice.

Priča je za index.hr povedala, da je bil napadalec 19-letnik, ki je že prej grozil napadenim, ki naj ne bi z ničemer izzvali napada. "Vse se je zgodilo zelo hitro, tip je prišel v lokal Gambino z dvema nožema okrog štirih, malo pred zaprtjem lokala in začel napadati fante," je dejal.

Fotografije krvavega lokala si lahko ogledate tukaj. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:52 24. September 2017.

    Ustaška posla... nič novega... njim primerno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.