Vučkić debitiral v drugi ligi

Foto: Žurnal24 Haris Vučkić je skupaj s soigralci doživel še drugi zaporedni poraz v kvalifikac
Eden najobetavnejših nogometašev na Slovenskem, ki se je lansko sezono podal v tujino, v ugledni Newcastle, Haris Vučkić, je debitiral tudi v članski ekipi Alana Shearerja.
Oglej si celoten članek

Haris Vučkić je za Newcastle prvič zaigral tudi v drugi angleški ligi. V ponedeljek je dobil priložnost v 85. minuti tekme proti Leicester Cityju, nesojenemu klubu Sebastjana Cimerotiča. Tedaj je zamenjal Nila Rangerja, podajalca za edini zadetek, ki ga je v 52. minuti dosegel Kevin Nolan. Srečanje se je torej končalo z zmago črno-belih z 1:0. Komaj 17-letni slovenski nogometaš, ki je pred meseci nastopil tudi na EP do 19 let v Ukrajini, je sicer za Newcastle debitiral prejšnjo sredo na tekmi Carling Cuppa proti Huddersfield Townu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.