Vudu kriv za smrt učiteljice?

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Ogenj, ki je izbruhnil v stanovanju v New Yorku, v katerem je umrla 64-letna upokojena učiteljica, so zanetile sveče, namenjene posebnemu ritualu, ki naj bi prinašal srečo. 50 družin ostalo brez doma.
Oglej si celoten članek

Do požara v stanovanju je prišlo kmalu po tem, ko se je 64-letna Mary Feagin odpravila k nekemu moškemu v Brooklyn, da bi mu plačala za vudu ritual, ki naj bi prinašal srečo, poročajo nekateri tuji mediji.

Sveče, nameščene okoli postelje, naj bi po poročanju oblasti zagorele medtem, ko sta se 64-letnica in moški, sicer znan kot duhovnik v soseski Flatbush, predajala spolnim užitkom ali pa zelo kmalu po tem dejanju.

Ni znano, ali je bil spolni odnos del omenjenega rituala, za katerega naj bi 64-letnica moškemu plačala 300 dolarjev, še poročaju tuji mediji.

Moški naj bi požar najprej skušal pogasiti z vodnim curkom, nato pa je odprl okno, zaradi česar so se plameni naglo razširili po vsem stanovanju. Feaginovo so gasilci kasneje našli mrtvo.

V požaru je bilo poškodovanih 11 prebivalcev stanovanjske hiše in 20 gasilcev, 50 družin je ostalo brez strehe nad glavo. Več kot 200 gasilcev je požar ukrotilo šele po sedmih urah, mediji pa še navajajo, da najverjetneje ni šlo za vudu ritual, temveč bolj za "domačo prakso."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.