Vulkanizerji prebadali pnevmatike in jih nato popravljali, sledilo je tole ...

Foto: Saša Despot Vulkanizer, menjava pnevmatik gum, gume, pnevmatike Foto: Anže Petkovšek Pnevmatike Foto: Saša Despot Pnevmatike Foto: Profimedia Pnevmatika pnevmatike guma menjava vulkanizer
Hrvaška policija je vložila kazensko ovadbo proti trem vulkanizerjem, ki jih sumijo, da so na Reki prebadali pnevmatike dragih osebnih vozil, nato pa jih za visoke zneske popravljali.
Oglej si celoten članek

S svojim početjem so po navedbah policije povzročili za okoli 12.000 evrov škode skoraj 50 hrvaškim in tujim državljanom.

Policija je po večmesečni preiskavi vložila kazensko ovadbo zaradi poškodovanja tuje lastnine proti trem Hrvatom v starosti med 25 med 35 let, so danes sporočili iz policijske uprave Primorsko-goranske županije.

Trojica je po navedbah policije med marcem in septembrom lani na Reki prebadala pnevmatike na dragih avtomobilih. S tem so 46 hrvaških in tujih državljanov oškodovali za najmanj 11.800 evrov.

Ovadeni obrtniki so s službenim vozilom načrtno krožili okoli krajev zločinov ter oškodovanim lastnikom vozil ponujali hitra popravila. Storitev so zaračunali za višji znesek od običajne cene in s tem zaslužili okoli 2600 evrov, še navaja policija.

Vsi trije so že v priporu.

Foto: Profimedia Pnevmatika pnevmatike guma menjava vulkanizer

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:33 12. Januar 2024.

    zato treba bit zraven ko delajo, ne pa da te za pol ure pošljejo nekam na "kavo"

  • 15:38 12. Januar 2024.

    To so počeli že tudi pri nas ! V Ljubljani !

  • 13:21 12. Januar 2024.

    Hrčki dokazujejo, da spadajo na Balkan!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.