Z bivšim možem ubila 28-letnega novega partnerja

Foto: EPA
Foto: EPA
To je po mnenju sodišča razlog, da je umrl 28-letni Stefano.
Oglej si celoten članek

Pri sosedih se je končno zaključilo sojenje zaradi umora 28-letnega delavca iz Toritta Stefana Melille, čigar truplo so 13. julija 2016 našli v vodnjaku v zapuščeni kmečki hiši ob športnem igrišču Binetto.

Mladeniča je ubil Crescenzo Burdi, bivši mož partnerice Stefana. Na začetku so mediji ugibali, da se je umor zgodil zaradi ljubosumja in da se Burdi enostavno ni mogel sprijazniti z ločitvijo od žene Addolorate Cuzzi. Stefano in Addolorata sta namreč pravkar zaživela skupaj.

Kmalu so ugotovili, da je bila za smrt mladeniča kriva tudi njegova partnerica, ki naj bi svojega bivšega soproga pregovorila v umor. Razlog naj bi bil maščevalen, saj naj bi jo Stefano želel zapustiti. A so tudi to teorijo zavrgli.

Svet Izpustili množičnega morilca, o katerem je Netflix posnel serijo Svet Mlad poštar izginil s 15.000 evri pokojnin, našli so ga mrtvega

Kaj je odkrilo sodišče?

Addolorata, ki se je tedaj pravkar vselila skupaj z novim partnerjem, je želela prekiniti razmerje, ugotavlja sodišče. Zato je svojega bivšega soproga pregovorila v umor 28-letnika. Stefana je zvabila na športno igrišče, kjer ga je presenetil Burdi in ga ubil. Addolorata je bila ves čas prisotna. 

Sodišče je žensko pravnomočno obsodilo na 16 let zapora. Sodišče je za umor obsodilo tudi nekdanjega moža ženske.

V zavihku Bizarno preberite tudi ostale bizarne zgodbe, ki so se zgodile pri nas in po svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.