Z elektrošokom stresel 30 učencev

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Namestnika šerifa v Koloradu so poslali na neplačani dopust, potem ko je na sejmu z elektrošokom stresel 30 učencev.
Oglej si celoten članek

Uprava srednje šole Lake County v mestecu Leadville v osrednjem delu zvezne države Koloradu je v sporočilu za javnost pojasnila, da je šerifov namestnik z elektrošokom otroke stresel zato, "da bi jim pokazal, kakšen je občutek". Pri tem je dva učenca celo poškodoval; zaradi blažjih opeklin so ju prepeljali v bolnišnico.

Ravnateljica šole je povedala, da so ji iz šerifovega urada sporočili, da se "incident ne bi smel zgoditi" in da so šerifovega namestnika poslali na neplačani dopust.

Primer so posredovali tožilstvu, ki bo presodilo, ali bodo začeli s kazenskim postopkom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.