Z lovsko puško ustrelil migranta

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Okoliščine dogodka policija še preverja.
Oglej si celoten članek

Na območju Bileće v Bosni in Herecegovini policija preiskuje smrt neznanega moškega, domnevno migranta, ki je padel pod strelom iz lovske puške. Uporabil jo je domačin, ki je policiji povedal, da je v svoji hiši zagledal skupino migrantov, s katerimi se je zapletel v prepir.

Sporekli so se z besedami, nato pa se začeli prerivati, pri čemer je domačin pograbil svojo lovsko puško in jo uporabil. Neznanca je ustrelil v glavo, na mestu je bil mrtev.

Do incidenta naj bi prišlo že v soboto, kljub temu je domačin svoje dejanje na policijo prijavil včeraj dopoldne. Truplo je odvrgel v jamo na območju svoje vasi Vranjske. Policija ga je prepeljala na obdukcijo; njegovo identiteto še raziskujejo, saj pri sebi pokojni ni imel dokumentov.

Ravno tako policija preverja, ali je zgodba moškega, ki je izstrelil usodni naboj, resnična. V priporu ga niso zadržali.

Foto: Profimedia migranti Bosna

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.