Z napadom uresničil otroške sanje

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Napadalec, ki je včeraj zabodel 14 študentov, je policiji priznal, da je uresničil otroške sanje. Napad je načrtoval dalj časa.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletni Američan, ki je včeraj na kolidžu v Houstonu zabodel 14 študentov, je policistom priznal, da je uresničil otroške sanje. Kot je povedal, se mu je želja porodila že v osnovni šoli, napad pa je načrtoval kar nekaj časa, poroča BBC News.

Dylan Quick se je na svoj pohod odpravil od zgradbe do zgradbe in napadal študente. Kolege je zabadal v vrat in obraz, priče pa pripovedujejo, da je eno dekle zabodel v usta.

Napadalca so na tla spravili študenti, nato pa so ga aretirali policisti. Ker se ni umiril in jim je poskušal pobegniti, so ga obvladali z elektrošokom.

Kolegi Američana opisujejo kot ekscentrika. Čudno naj bi se oblačil, pogosto nosil rokavice, na predavanja pa je nosil nagačene živali.

Od 14 ljudi, ki jih je Quick zabodel, sta dva v kritičnem stanju, štirje so težje poškodovani, osem lažje. Quick ostaja v priporu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.