Z nožem h kraljici domov

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Policija prijela moškega, ki je hotel priti v Buckinghamsko palačo. Oborožen je bil z nožem.
Oglej si celoten članek

44-letnega moškega so podrobno pregledali, saj so posumili, da nima kaj iskati v palači, ki je londonska rezidenca kraljice Elizabete. Predstavnik palače je le dejal, da kraljice v času incidenta ni bilo doma.

Vstopil skozi severna vrata

Moški, ki je poskušal vstopiti skozi vrata, namenjena osebju in dostavljavcem, je še vedno na policiji.
Gre za drugi varnostni preplah v mesecu dni. Takrat je policija v palači aretirala dva moška zaradi vdora in motenja posesti. Policisti so bili v dneh po incidentu kar nekoliko preveč previdni: naj dokaže svojo identiteto so, med tem ko se je zadrževal na vrtovih, zahtevali tudi od princa Andrewa.

Najhujši vdor v kraljevo palačo se je zgodil leta 1982, ko je vlomilec prišel v kraljičino spalnico – kraljica je takrat bila v postelji.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.