Z nožem napadel v središču Pariza, štirje mrtvi policisti

Foto: Epa Napad na policiste v Parizu Foto: Epa Napad na policiste v Parizu Foto: Epa Napad na policiste v Parizu Foto: Epa Napad na policiste v Parizu Foto: Epa Napad na policiste v Parizu Foto: Epa Napad na policiste v Parizu Foto: Epa Napad na policiste v Parizu Foto: Epa Napad na policiste v Parizu Foto: Epa Napad na policiste v Parizu
Zaprli območje v okolici Notre-Dame, storilca so že ubili.
Oglej si celoten članek

Moški, zaposlen na sedežu policije v središču Pariza, je danes do smrti zabodel štiri policiste. Policisti so napadalca ubili s strelnim orožjem.

Preiskovalci domnevajo, da je najhujšemu napadu na francosko policijo v zadnjih letih botroval spor na delovnem mestu. Napadalec naj bi bil 45-letni moški, ki je dvajset let delal v administraciji policijske postaje.

Foto: Epa Napad na policiste v Parizu

Storilca ubili na dvorišču zgradbe

Po navedbah virov, na katere se sklicuje francoska tiskovna agencija AFP, so storilca ubili na dvorišču zgradbe.

Po incidentu na sedežu pariške policije, ki stoji blizu katedrale Notre-Dame in drugih turističnih znamenitosti, so zaprli območje. Zaprli so tudi najmanj eno postajo podzemne železnice.

Foto: Epa Napad na policiste v Parizu

Francoski notranji minister Christophe Castaner, ki bi moral danes odpotovati v Turčijo, je preložil obisk in bo obiskal prizorišče napada.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.