"Z veseljem vas bomo pozdravili v EU"

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Še zadnje pozitivno evropsko poročilo za Hrvaško. Iz Slovenje dobili čestitko kar preko Twitterja.
Oglej si celoten članek

"Slovenija čestita Hrvaški za pozitivno poročilo za priključitev EU. Z veseljem vas bomo kmalu pozdravili v EU," so se na slovenskem zunanjem ministrstvu odzvali na zadnje poročilo o pripravljenosti Hrvaške na vstop v Evropsko unijo.

Zadnje poročilo, ki so ga pred priključitvijo Hrvaške pripravili, je bilo po pričakovanjih pozitivno.  Komisija je tako med drugim zapisala, da bo ta država 1. julija zrela za vstop priključitev Uniji.  Kot so poudarili, vseh zavez v celoti sicer na tej točki še ne izpolnjuje, a ji zaupajo, da jih bo uresničila pravočasno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.