Z WTF nad WikiLeaks

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Ameriški mediji se norčujejo iz imena skupine ameriških obveščevalcev, ki se bo ukvarjala z WikiLeaksom.
Oglej si celoten članek

Ameriška Centralna obveščevalna agencija (CIA) je oblikovala posebno skupino, ki se bo ukvarjala z razkrivanjem spornih depeš in posledicami delovanja WikiLeaksa. Kot poroča The Washington Post, se bo uradno imenovala WikiLeaks Task Force, ali na kratko WTF.

Voditelji ameriških obveščevalcev imajo očitno dober smisel za humor ali pa jim je internetna kultura popolnoma tuja, danes pišejo ameriški mediji. Spomnimo: Kratica WTF je v internetni kulturi spletnih skupnosti bolj poznana kot okrajšava za "What The Fuck", kar bi po slovensko lahko prevedli "Kaj za vraga". Največkrat se uporablja, če nam kaj ni jasno ali pa se nam zdi neumno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.