Z zbiranjem računov celo do stanovanja!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V Srbiji se je pravkar začela nagradna igra "Vzemi račun in zmagaj", za nagrado pa ponujajo potovanja doma in v tujini, avtomobil ter celo stanovanje v Beogradu.
Oglej si celoten članek

Nagradne igre finančne uprave, kjer lahko z zbiranjem računov sodelujete v nagradni ne poznamo le v Sloveniji, ampak tudi v tujini. V Srbiji se je pravkar začela nagradna igra "Vzemi račun in zmagaj", za nagrado pa ponujajo potovanja doma in v tujini, avtomobil ter celo stanovanje v Beogradu. 

Boj proti sivi ekonomiji

Ministrica državne uprave in lokalne samouprave Ana Brnabić je ob pričetku akcije, ki se je začela v januarju, povedala, da gre le za eno v nizu aktivnosti, predvidenih v Nacionalnem planu za boj proti sivi ekonomiji, s katerimi želijo doseči, da se bo denar z davki vračal k državljanom. 

Pravico do sodelovanja v nagradni igri imajo vsi srbski državljani, ki bodo poslali več kot deset računov v vrednosti nad 100 dinarjev ali deset potrdilo (slipov) o plačilu z bančno kartico v primeru brezgotovinskega plačevanja. 

Nagradno igro prireja tamkajšnje finačno ministrstvo, ki bo nagrade podelilo s štirimi žrebanji v marcu in začetku aprila. Najvišja nagrada, stanovanje v Beogradu, bo podeljena 2. aprila. 

V Sloveniji bodo razdelili 120 tisoč evrov

Nagradna igra za zbiranje računov poteka tudi v Sloveniji, kjer bo Finančna uprava v letu 2017 razdelila skupaj 120 tisoč evrov. V vsakem trimesečju bodo izžrebali tri nagrade.

PODROBNOSTI O NAGRADNI IGRI V SLOVENIJI:

Nova nagradna igra Fursa, razdelili bodo 120 tisočakov

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.