Za dve pivi 11 evrov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Cene v najpriljubljenejših hrvaških turističnih krajih so lahko poleti precej navite. Po dragem striženju tokrat poročajo o zasoljeni ceni piva.
Oglej si celoten članek

V mestih ob jadranski obali se cene v poletnih mesecih lahko občutno zvišajo. Nedavno smo poročali o izredno dragem striženju. Tokrat je goste presenetila cena za pol litra piva. 

V enem od lokalu v Splitu je bilo treba za eno pivo odšteti  5,5 evra. Na računu so zakrili ime lokala, kjer imajo take cene, kar je razburilo nekatere uporabnike. Nek ogorčen uporabnik je po pisanju Index.hr napisal: "In potem se čudijo, da gostje ne prihajajo. Sramota in pohlep. V treh mesecih olupijo kožo z ljudi".

  xxx

 dezurni@zurnal24.si

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 19:35 11. Julij 2016.

    mimogrede, v staremgradu sem za pivo plačal v solidnem lokalu 16 kun, doma pa med 2,50 in 2,80 eura, računajte.....

  • 19:33 11. Julij 2016.

    ni povsod tako, če sloh kje je, lahko je to samo odbijanje gostov, da ne grejo na morje in napolnijo …

  • 22:02 10. Julij 2016.

    JAZ SEM GA PIL V PRIVLAKI ZA 12 KUN,NA VIRU PA 13 KUN

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.