Za hčerkine prijatelje priredila orgijo

Foto: Columbia County Sheriffs Office
Foto: Columbia County Sheriffs Office
Rachel Lehnardt, ki je za prijatelje svoje 16-letne hčerke priredila seks orgijo, so odvzeli skrbništvo nad vsemi petimi otroki.
Oglej si celoten članek

35-letna Rachel Lehnardt je za prijatelje svoje najstniške hčerke priredila zabavo, na kateri je bilo dovoljeno vse – seks, alkohol in droge. Še več. Mati petih otrok je pri orgiji aktivno sodelovala. Spala je s hčerkinim 18-letnim prijateljem, z gosti je gola igrala igro "twister“ in pred vsemi uprizorila šov, med katerim se je samozadovoljevala z erotično igračko.

35-letnico so aretirali zaradi napeljevanja mladoletnih oseb k kaznivim dejanjem in ji odvzeli skrbništvo nad petimi otroki.

Njena 16-letna hčerka pa ji kljub temu zvesto stoji ob strani. Na Twitetrju je zapisala: "Ja, mojo mamo so aretirali. Ja, dela napake. Ja, odvisna je od alkohola. In ja, tudi jaz sem kriva. Kljub temu si tega sranja nihče ne zasluži, zato nehajte.“ Najstnica je še povedala, da so bili na zabavi vsi vinjeni in da se lahko takšna napaka zgodi vsakomur.

Lehnardtova, ki je osumljena seksa z mladoletno osebo, je sicer policiji povedala, da se je sredi noči zbudila, ko je nekdo z njo spolno občeval. "Ni posilila 16-letnika. On jo je posili,“ je hčerka na družbenem omrežju Twitter komentirala materino izjavi.

35-letnica je ostala dejanja priznala. Pravi, da je za njeno obnašanje kriva ločitev od moža. "Pred ločitvijo se alkohola ni pritaknila,“ je razložil njen zagovornik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 09:50 20. April 2015.

    Škoda ker me ni bilo zraven... :-(

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.