Za izničitev uroka mastno plačala

Foto: Profimedia
Ženska plačala prevarantki. Z njo je sama stopila v kontakt.
Oglej si celoten članek

50-letna ženska iz hrvaške Virovitice se je preko spleta povezala z žensko, ki se je predstavljala kot oseba, ki ljudem pomagala pri zdravljenju različnih bolezni in izničenje urokov.

Po nekaj pogovorih jo je "zdravilka" začela nadleegovati za denar in rekla, da v kolikor ne bo plačala, bo zaradi uroka umrl nekdo njenih bližnjih.

V strahu pred uroki je 50-letnica ženski plačala dobrih tisoč evrov, nato pa z njo več ni mogla vzpostaviti kontakta. Prijavila jo je policiji.

Hrvaška policija preko različnih portalov poziva ljudi, naj ne nasedajo takšnim prijavam. Žensko, ki je pospravila tisočaka, nato pa izginila neznano kam, še iščejo.

Več kot 200 tisočakov Zaljubljene Slovenke žrtve prevar

Slovenija Pozor, zahtevajo plačilo, čeprav dolga ni

Foto: Profimedia Hrvaška policija

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.