Za vstop v H&M čakali 25 minut

Foto: Žurnal24 (Foto: Davor Puklavec/Pixsell)
Zagrebčane je navdušil nov trgovski center. Tudi danes beležijo precejšnjo gnečo.
Oglej si celoten članek

Za vstop v H&M je dolga čakalna vrsta, bližnja garaža je napolnjena do zadnjega kotička, prodajalke pa skorajda nimajo časa za par besed – tudi dva dni po odprtju trgovskega centra Cvjetni v Zagrebu se naval še ni umiril.

Za vstop v že omenjeni H&M ljudje čakajo tudi 25 minut. Prodajalke neumorno delajo in si, kot poročajo hrvaški mediji, ne morejo vzeti časa niti za kratek pogovor z novinarji. Vse so povedale le, da je gneča nenormalna ter da podobno situacijo pričakujejo za ves konec tedna. S prodajo so zadovoljne. Menijo, da se sicer številni le razgledujejo po centru, le del ljudi pa dejansko tudi kaj kupi.

Za uro parkiranja v bližnji garaži morajo odšteti 10 kun oziroma 1,36 evra na uro. Okoli poldneva je bila garaža, ki ima več kot 400 parkirnih mest, polna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.