Za Zemljo 28. septembra "dan D"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Apokalipsa. Sveta naj bi bilo še septembra konec … Kriva bo krvava luna ali pa nas bo pokončal meteorit. O vzroku se "poznavalci" še prepirajo.
Oglej si celoten članek

28. septembra bo spet lunin mrk - takrat naj bi se pojavila tudi tako imenovana krvava luna. Pri luninem mrku gre za redek pojav, letos pa smo že bili priča trem mrkom. Da bi v enem letu videli kar štiri lunine mrke, se je nazadnje zgodilo pred 500 leti, kar je za mnoge mistike znak, da se bo zgodilo nekaj groznega – govori se celo o apokalipsi. Med črnoglede spada tudi teksaški pridigar John Hagee, čigar cerkev Cornerstone Church šteje 19 tisoč članov: "Ne gre za stvar, ki bi si jo izmislila verska institucija. /.../ Nekaj se bo spremenilo.“

Govori pa se tudi, da bo ljudi pokončal meteorit, ki bo padel na Zemljo. To naj bi se zgodilo med 22. in 28. septembrom. Britanski znanstvenik Robert Walsh pravi, da bi v tem času res lahko "počilo“, o podrobnostih pa za Daily Mirror ni želel govoriti.

Ameriška vesoljska agencija NASA pa pravi, da trenutno ni meteorita, ki bi nam lahko bil nevaren.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • Potem so pa pri Žurnalu napačno napisal.

  • 10:26 20. September 2015.

    Kot vedno, ste popolnoma narobe razumeli nekatere izjave in tu objavljate izmišljotine. Robert Walsh *NI* rekel, da bo meteor padel …

  • 09:25 20. September 2015.

    Evrope kot jo danes poznamo bo konec v roku 1 leta. Sveta pa v roku 10let. Ne rabiš biti Nostradamus …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.