Za ženske po Vatikanu zgoraj brez

Foto: Reuters Aktivistka za pravice žensk ukrajinske skupine Femen Foto: Reuters Protestirala je ob nedeljskem papežovem nagovoru Foto: Reuters Aktivistka za pravice žensk ukrajinske skupine Femen Foto: Reuters Aktivistka za pravice žensk ukrajinske skupine Femen Foto: Reuters Aktivistka za pravice žensk ukrajinske skupine Femen Foto: Reuters Aktivistka za pravice žensk ukrajinske skupine Femen
Po tem, ko so aktivistke ukrajinske skupine Femen včeraj svojevrsten protest izvedle proti italijanskemu predsedniku vlade Silviju Berlusconiju, je ena od žensk podobno opazen protest danes izvedla tudi v Vatikanu.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 07:37 16. Marec 2012.

    tota naj pride k men domov protestirat. Takoj jo not spustim in bo tud mela vec od tega , kot …

  • 18:31 6. November 2011.

    banda mafijska!

  • 18:31 6. November 2011.

    sej, če bi mali fantek se gol sprehajal, bi ga pustil....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.