Zabava v troje ušla izpod kontrole

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Dve ženski končali v bolnišnici, moškega zaslišali.
Oglej si celoten članek

Ženski iz Nemčije sta končali v bolnišnici, obe zaradi zlomov. Seksualne igrice se niso končale tako, kot si je trojica želela.

Kot so poročali nemški portali sta se ženski dogovarjali okrog spolnih položajev, nato pa je ena izmed njiju nesrečno padla z balkona. Njena prijateljica je pohitela po stopnicah, da bi ji pomagala, pri tem pa tudi sama nesrečno padla ter si zlomila roko in poškodovala vrat. Prijateljica je končala huje; zlome ima na kosteh stopala in obeh nog.

Do primera je prišlo v mestecu Bad Breisig na zahodu Nemčije. Ko je zdravstvena ekipa prispela v stanovanje, jim je moški brez dlake na jeziku povedal, kaj se je zgodilo. Reševalcem se je zdelo najmanj nenavadno, da sta bili obe ženski brez obleke.

Moškega je zaslišala policija, primer pa je zaradi žgečkljivosti prispel tudi v medije. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.