Zabodel najmanj 10 ljudi

Foto: Žurnal24
41-letnik na Ibizi zabodel 10 ljudi in ranil sebe.
Oglej si celoten članek

Napadalec, po rodu Maročan, je v supermarketu na Ibizi iz neznanega razloga izvlekel mačeto in začel zabadati ljudi.

Svoj "pohod" je začel v trgovini na ulici Alicante de San Antonio, na kateri je zabodel tri ljudi. Nato se je odpravil v naslednjo trgovino, kjer je z zabadanjem nadaljeval in dve osebi huje poškodoval. Eno izmed žrtev je zabodel v trebuh, drugo pa je porezal po vratu. Obe sta bili odpeljani v bolnišnico, kjer so jima nudili prvo pomoč, nobena od njiju pa ni v smrtni nevarnosti.

Na opazovanju v bolnišnici so obdržali še štiri poškodovance. Med njimi tudi napadalca, ki je pred prijetjem zabodel tudi sebe.

Motiv za napad še ni znan. Civilna zaščita navaja, da bi lahko trpel za duševnimi motnjami. Na ulici so še vedno vidne sledi nasilja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.