Zadar: grozi eksplozija gliserja

Foto: Žurnal24
V okolici Zadra v bližini otoka Premude so gasilci ob pol sedmih zvečer pogasili požar na gliserju, ki je izbruhnil ob 14:30. Nevarnosti onesnaženja in eksplozije ni več.
Oglej si celoten članek

Ljudje z 13 metrskega gliserja so rešeni, ogenj je pogašen in ni več nevarnosti onesnaženja morja, bi lahko na kratko povzeli pomirjujoče poročilo gasilcev.

Širši okolici je namreč grozilo onesnaženje in eksplozija, če gasilci ne bi obvladali ognja na gliserju, ki je izbruhnil okrog pol treh popoldne. Ljudje na krovu so imeli srečo, saj jih je rešila bližnja jahta, posadka trajekta, ki je bil prav tako v bližini, pa je takoj začela z gašenjem. Gasilci so nato goreči gliser privezali na svoje plovilo, da ga ne bi odneslo proti obali ali proti kakšnemu drugemu plovilu.

Z ognjem so se borili gasilci iz Premude, Silbe in Zadra in zmagali ob pol sedmih zvečer, poroča dnevnik.hr.

Zakaj je izbruhnil požar, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.