Zadavljena, obešena in zažgana

Foto: Žurnal24 Kuldeep Kaur Sidhu je bila v času umora šest tednov noseča. (Foto: Daily Mail)
Britanska policija še vedno išče človeka, ki je najprej zadavil, nato pa obesil in zažgal 25-letno nosečo žensko, nato pa skušal vse skupaj prikazati kot samomor.
Oglej si celoten članek

25-letno Kuldeep Kaur Sidhu so obešeno našli sosedi, ko so opazili, da iz hiše prihaja dim. Zraven je bilo domnevno poslovilno pismo, v katerem je zapisala, da se je obesila, ker jo mož vara.

A obdukcija je pokazala, da je bila Kuldeep zadavljena in šele nato obešena, poroča Daily Mail.

Sprva je bila umora osumljena družina moža, prav tako Indijca, ki je nasprotovala poroki, saj je bila Kuldeep iz nižje kaste. Policija je aretirala moža in njegovo mamo, vendar ju je kmalu izpustila, saj ni imela dovolj dokazov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.