Zadel na loteriji, a ...

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Znani rek lahko v tem primeru obrnemo. Dobitnik je imel v sreči veliko nesrečo.
Oglej si celoten članek

Turčija. Dobitnik (ali dobitnica) jackpota v znesku 70 milijonov turških lir (več kot 1 milijonov evrov) na novoletni loteriji niti ni tako zelo srečen, saj se ni v pravem času javil za prevzem nagrade. Igralec je ostal brez denarja. Gre za prvi takšen primer v zgodovini turške loterije.

Srečni dobitnik, katerega številke so izžrebali 31. decembra leta 2018, bi se moral javiti do 31. decembra lani do 17. ure; ker to ni storil, so njegov denar vrnili turškemu ministrstvu za finance, piše Daily Sabah.

Misterioznega dobitnika so iskali malodane vsi v državi, vest o njem so objavili vsi večji mediji v državi, a zaman.

Premija letošnje novoletne loterije v Turčiji je znašala 80 milijonov turških lir, kar je okrog 13 in pol milijonov evrov.

Svet Zadel šestico na lotu, denarja mu ne dajo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:14 4. Januar 2020.

    Dobitnik je pred žrebom pobegnil severno v "bogate" kraje, kjer imaš vse zastonj, ko se zadereš "azil". :P

  • 15:23 3. Januar 2020.

    Številke se vam ne ujemajo 70 milijonov lir naj bi bilo 1 milijon €, 80 milijonov lir pa že 13.5 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.