Zadel na lotu in kupil podjetje

Foto: Žurnal24 (Foto: Scania)
Tovornjakar na lotu zadel 10 milijonov evrov in kupil svoje podjetje v stečaju.
Oglej si celoten članek

Voznik tovornjaka, ki je na francoski loteriji zadel glavno nagrado, je kupil podjetje, v katerem je delal 30 let.

"Naredil sem, kar sem moral," je odgovoril, ko so ga vprašali, zakaj je kupil svoje podjetje.

Po pisanju 20.minutos.com je novopečeni milijonar kupil podjetje v Normandiji, ki zaposluje 15 ljudi in ki je bilo na robu stečaja. V  svoje podjetje je vložil nekaj sto tisoč evrov. Tovornjakar, ki želi ostati neimenovan, v podjetju ne bo zasedel direktorskega stolčka. Za to je namreč pooblastil dosedanjega direktorja, saj pravi, da sam raje vozi.

Povedal je tudi, da še vedno igra loto in upa, da se mu bo sreča nasmehnila še enkrat.

Ne glede na to se še vedno vsak dan odpravi v službo in če je treba tudi na pot. Prav tako mu težav ne povzroča "ukazovanje" svojim nekdanjim sodelavcem, saj ga spoštujejo, ker vedo, da je bil tudi on voznik tovornega vozila in dobro pozna njihove težave.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.