Zadnja novica: Streljanje na paradi zmagovalcev Super Bowla

Foto: Profimedia super bowl streljanje kansas city chiefs Foto: Profimedia super bowl streljanje kansas city chiefs Foto: Profimedia super bowl streljanje kansas city chiefs Foto: Profimedia super bowl streljanje kansas city chiefs Foto: Profimedia super bowl streljanje kansas city chiefs Foto: Profimedia super bowl streljanje kansas city chiefs Foto: Profimedia super bowl streljanje kansas city chiefs Foto: Profimedia super bowl streljanje kansas city chiefs Foto: Profimedia super bowl streljanje kansas city chiefs
Policija je dve osebi priprla, ljudje s prizorišča bežijo, tiste, ki še niso odšli, pa pozivajo, naj to storijo čim prej.
Oglej si celoten članek

Kot je na omrežju X sporočila tamkajšnja policija, so streli zadeli več ljudi, poročajo tuje tiskovne agencije. Za zdaj ni jasno, ali gre za ranjene ali smrtne žrtve, v povezavi s streljanjem pa so prijeli dva oborožena človeka.

Le nekaj trenutkov po tistem, ko so igralci zmagovite ekipe ameriškega nogometa, Kansas City Chiefs, nagovorili zbrano množico, so v bližini postaje Union Station, kjer so nagovori potekali, zaslišali strele.

"Vsi v bližini morajo nemudoma zapustiti območje, da bodo olajšali pomoč žrtvam streljanja," je policija zapisala na omrežju X. Kot so dodali, so po dogodku prijeli in priprli dve oboroženi osebi.

V mestu so pričakovali okoli milijon navijačev moštva Kansas City Chiefs. Za primerjavo - mesto ima dobrega pol milijona prebivalcev.

Za varnost je bilo sicer poskrbljeno, na visokih zgradbah so bili denimo nameščeni tudi ostrostrelci. Za varovanje dogodka pa so namenili okoli milijon ameriških dolarjev, poroča CNN.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.