Zagorelo v dubajski Bakli

Foto: EPA Požar v Dubaju Foto: EPA Požar v Dubaju Foto: Žurnal24 Požar v Dubaju Foto: Žurnal24 Požar v Dubaju
Požar je zajel eno izmed najvišjih stolpnic v Dubaju.
Oglej si celoten članek

V Dubaju je zgodaj davi izbruhnil požar v eni najvišjih stolpnic v mestu. Ognjeni zublji so zajeli zgornji del 366 metrov visoke stanovanjske stolpnice Torch (Bakla) v soseski Dubai Marina. Zaradi požara so evakuirali tudi stanovalce sosednjih stolpnic.

Za zdaj ni podatkov o morebitnih žrtvah, več stanovalcev stolpnice z 79 nadstropji pa je imelo težave z dihanjem. Požar je že pod nadzorom, poročajo tuje tiskovne agencije.

Ogenj je izbruhnil v 50. nadstropju in se zaradi močnega vetra hitro razširil do 70. nadstropja. Pri tem so z zgornjih nadstropij padale goreče ruševine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.