Zagorelo v policijskih prostorih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Sirijci so bili v prostoru za pridržanje osumljencev v času, ko je izbruhnil usoden požar.
Oglej si celoten članek

V prostorih obmejne policije na mejnem prehodu Bajakovo med Hrvaško in Srbijo je včeraj zvečer izbruhnil požar, v katerem je ena oseba umrla, deset pa jih je bilo poškodovanih, danes poročajo tuje tiskovne agencije.

Požar je izbruhnil v petek okoli 20.30, žrtve pa so bile v policijskih prostorih za pridržanje osumljencev. Gasilci so ogenj pogasili po približno 45 minutah.

Nezakonit prestop meje

V požaru je umrl državljan Sirije, poškodovanih pa je bilo sedem hrvaških policistov in tri pridržane osebe. Po neuradnih podatkih naj bi bili poškodovani tudi civilisti iz Sirije, hrvaška policija pa naj bi jih prijela pri nezakonitem prestopu meje.

Zakaj je zagorelo, še ni znano. Hrvaške oblasti so o dogodku že uvedle preiskavo, s katero naj bi ugotovili, ali je šlo za človeško napako.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.