Zagorelo v psihiatrični bolnišnici, en pacient je mrtev

Foto: Nel Pavletić/PIXSELL Požar v psihiatrični bolnišnici Lopača
Včeraj popoldan je zagorelo v psihiatrični bolnišnici Lopača v bližini Reke.
Oglej si celoten članek

Ko je izbruhnil požar, je bilo v bolnišnici okrog sto oseb. Ena oseba je mrtva, šlo naj bi za pacienta, dvajset je poškodovanih, od tega naj bi imel eden hude opekline.

Požar je izbruhnil v tretjem nadstropju, kjer so bili tudi nepokretni pacienti, in se razširil na četrto.

Poškodovane so prepeljali v reško bolnišnico, eden je na kardiološkem oddelku, trije na pulmološkem, 14 pa jih je na psihiatričnem oddelku. 

Na kraj nesreče sta takoj prišla predsednik vlade Andrej Plenković, ki je gasilcem čestital za hitro posredovanje, z njim pa je bil tudi minister za zdravstvo Milan Kujundžić, ki je na udaru kritik zaradi smrti 22-letnika, saj ga je po dolgem čakanju prišlo reševat vozilo brez zdravnika.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:56 18. Avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.