Zagreb: umor v podhodu nakupovalnega središča

Foto: Sanjin Strukic / Pixsell Umor v Zagrebu Foto: Sanjin Strukic / Pixsell Umor v Zagrebu Foto: Sanjin Strukic / Pixsell Domnevno morilsko orožje Foto: Sanjin Strukic / Pixsell Umor v Zagrebu Foto: Sanjin Strukic / Pixsell Umor v Zagrebu
V podhodu Zagrebškega nakupovalnega središča Importanne centra je bil po noči do smrti zaboden 55. letnik.
Oglej si celoten članek

Do umora je prišlo okoli druge ure zjutraj. Po prvih podatkih pa sta se 55. letnik in 52., ki so ga prijeli in ga sumijo umora v podhodu sprla in stepla.

Hrvaški Večernji list še poroča, da je bil domnevni morilec alkoholiziran in da sta se moška poznala od prej. Osumljeni 55-letni naj bi po sporu za kratek čas odšel in se vrnil z nožem. Med obračunom naj bi jo skupil tudi sam, zato je potreboval zdravniško oskrbo. V krvi je imel po poročanju hrvaškega portala 1,80 promila alkohola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.