Zagrebčan v Zrćah zabodel nemškega turista

Foto: Klemen Štular
Foto: Klemen Štular
Tat mu je ukradel telefon, ko ga je zahteval nazaj, je iz žepa povlekel nož in ga dvakrat zabodel. 22-letni Zagrebčan, ki je napadel turista je pristal v priporu.
Oglej si celoten članek

Nemški turist se je na plaži pogovarjal po mobilnem telefonu, ko je do njega pristopil 22-letnik, mu iz rok ukradel napravo in pobegnil.

Ko je Nemec po krajšem času med množico našel tatu, mu je telefon vzel. A Zagrebčan se plenu ni želel tako hitro odpovedati, zato je na plano potegnil nož in z njim dvakrat zabodel turista.

Prepeljali so ga v zadarsko bolnišnico, kjer so mu oskrbeli rane. Zoper 22-letnega napadalca pa je policija vložila kazensko ovadbo. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 07:23 12. Junij 2015.

    Tipa v Sirijo

  • 07:22 12. Junij 2015.

    Prinesli jo bodo Slovenci , zna se

  • 21:56 11. Junij 2015.

    Od kod bodo pa vzeli travo??

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.