"Zahvalnega" pohoda ni preživel

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nek Španec se je želel z molitvijo v cerkvi zahvaliti Devici Mariji, ker je preživel prometno nesrečo. Ko se je odpravil čez prehod za pešce, pa je umrl.
Oglej si celoten članek

Prav bizarna nesreča se je te dni zgodila v španskem mestu Ordes. Štiridesetletni Španec se je prejšnje leto poškodoval v prometni nesreči. Kljub hudim poškodbam je preživel in pred kratkim popolnoma okreval.

Zato se je odločil, da se za novo priložnost zahvali Devici Mariji. Odpravil se je na romanje do 15 kilometrov oddaljenega mesteca Caoin, kjer se nahaja svetišče. Že po dvajsetih minutah hoje pa je naletel na avtomobil, v katerem je voznik zaspal za volanom.

Voznik je točno na prehodu za pešce zbil omenjenega 40-letnika in hkrati še dve ženski, ki sta ga spremljali na pohodu. Vsi trije so umrli na kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.