Zaletel se je, a počasi

Foto: EPA
Foto: EPA
Neimenovan Italijan se je danes iz protesta proti nižanju subvencij pariškemu gledališču, ki ga vodi, z avtom zaletel v železne rešetke na zadnjem vhodu v francosko predsedniški palačo.
Oglej si celoten članek

Po navedbah policije, ki je moškega priprla, naj bi šlo za simbolno dejanje, saj se je Italijan zaletel pri nizki hitrosti.

Drugi policijski viri so povedali, da je isti moški pred nekaj dnevi prav tako pred predsedniško palačo iz protesta zažgal lutko harlekina in trosil letake, na katerih je kritiziral nižanje subvencije gledališču La Comedie Italienne, ki uprizarja klasična in sodobna italijanska dela.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.