Zapeljal med pešce, mrtvi in ranjeni

Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku Foto: EPA Zapeljal med pešce v New Yorku
Iz New Yorka poročajo o eni smrtni žrtvi in dvaindvajset poškodovanih, potem ko je vozilo zapeljalo med pešce. Prvi indici kažejo, da je šlo za nesrečo.
Oglej si celoten članek

Četudi so mediji najprej ugibali, ali je šlo za teroristični napad in je voznik namerno zapeljal med pešce na Time Squareu, prvi podatki policije kažejo, da je šlo za nesrečo.

Policija je namreč prijela 26-letnega voznika, ki je bil domnevno pod vplivom alkohola ali drog. Prav tako naj bi že imel zgodovino vožnje pod vplivom psihoaktivnih substanc.

Župan New Yorka Bill de Blasio je dejal: "Ni indicev, da bi šlo za terorizem."

V nesreči je umrla ena ženska, dvaindvajset jih je bilo poškodovani. Očividci so najprej navajali, da bi lahko voznik namerno zapeljal med pešce.

Območje, kjer se je zgodila nesreča, velja za eno največjih turističnih znamenitosti na Manhattnu.

xxx

Več sledi ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.