Zaprli so jim pot na trajekt

Foto: Žurnal24 Grčija, pristanišče, Pirej, stavka, trajekt Foto: Žurnal24 Grčija, pristanišče, Pirej, stavka, trajekt Foto: Žurnal24 Grčija, pristanišče, Pirej, stavka, trajekt Foto: Žurnal24 Grčija, pristanišče, Pirej, stavka, trajekt Foto: Žurnal24 Grčija, pristanišče, Pirej, stavka, trajekt Foto: Žurnal24 Grčija, pristanišče, Pirej, stavka, trajekt
Okoli 200 grških sindikalistov je turistom v pristanišču Pirej preprečilo vstop na tamkajšnje trajekte. S tem so podprli stavko pristaniških delavcev.
Oglej si celoten članek

Stavko je tudi tokrat izzvala grška vlada s strogimi varčevalnimi ukrepi v zameno za 110 milijard dolarjev vreden paket pomoči Evropske unije in Mednarodnega denarnega sklada.

V zavihku Galerija si oglejte, kako so turisti čakali na vstop na trajekte.

"Iz Pireja trajekti ne bodo izpluli," je dejal uslužbenec obalne policije. Člani sindikata so namreč blokirali vstope na trajekte in tako številnim turistom preprečili, da bi se lahko odpravili na grške otoke.

Številnim turistom je že prekipelo, ko so zaman čakali na vkrcanje. Stavko sicer podpirata le dva od štirinajstih sindikatov pristaniških delavcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.