Zaradi čakanja na hrvaški meji povsem znorela

Foto: HRT/Facebook
Včeraj smo ves dan poročali o gneči na cestah, na Hrvaškem so našteli za 60 kilometrov kolon.
Oglej si celoten članek

Posebej huda gneča je bila na mejnem prehodu Bajakovo na meji s Srbijo, menda zato, ker gre za zunanjo mejo EU, na kateri je treba evidentirati vse potnike.

"Sram naj vas bo, z otrokom v avtu več ur čakamo na 40 stopinjah," je kričala v kamero. Hrvaški pa je zaželela, da ne bi nikoli vstopila v EU. Njen mož je bil nekoliko mirnejši, dodal je, naj bo sram tiste na mejnem prehodu in ne novinarje ter ženi pojasnil, da je Hrvaška že v EU, na kar je ta odvrnila da je žalostno, da so člani EU in pribila še: "Sramota!"

xxx

Celoten posnetek si lahko pogledate na spletni strani HRT.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:11 24. Julij 2017.

    Na te zastoje se gleda, kot da je to naravni pojav. Pa ni! To je posledica delovanja kretenov v politični …

  • 15:29 23. Julij 2017.

    Samo spomnite se kaj so delali hrčki za Veliko noč, ko so bile kolone na Slovensko Hrvaški meji, spomnite se, …

  • 13:22 23. Julij 2017.

    Je mogla ostat doma

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.