Zaradi kavbojk v bolnišnico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zaradi zastoja dotoka krvi v mišice, so ji noge ohromele.
Oglej si celoten članek

35-letna Avstralka je zaradi pretesnih kavbojk utrpela resne poškodbe, poroča avstralski The Courier Mail.

Ženski iz Adelaina so ohromele noge, padla je na tla in obležala več ur preden so jo odpeljali v bolnišnico, kjer so ji morali pretesne hlače odstraniti s škarjami.

Ker ji kri ni normalno pritekala do mišic v mečih, so mišice tako otekle, da so pritisnile na dva od najpomembnejših živcev v spodnjih delih nog. Imela je tudi težave z ledvicami, zaradi česar je morala biti štiri dni povezana z aparaturami.

Nevrologi so ugotovili, da je zaradi tesnih oblačil v katerij je čepela, doživela tako imenovani utesnitveni sindrom, do katerega prihaja tudi pri pretesnih povojih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.