Zaradi megle nesreča na nesrečo

Foto: Reuters Masovna nesreča Foto: Reuters Masovna nesreča Foto: Reuters Masovna nesreča
Megla je bila glavni vzrok za obsežno nesrečo na ovinkasti gorski cesti med Virginio in Severno Karolino.
Oglej si celoten članek

V nesreči so umrle tri osebe, 25 je bilo poškodovanih. Po podatkih policije se je dejansko zgodilo 17 nesreč, v katere je bilo udeleženih 95 vozil. Osem vozil je tudi zagorelo, mesto trčenja pa se je raztezalo na kilometru in pol.   Potnike, ki so obtičali, so s šolskimi avtobusi prepeljali v hotele in zavetišča.

Na tej cesti so v preteklosti imeli več tovrstnih nesreč, vendar pa je bila včerajšnja najhujša. Kljub opozorilom ob cesti, se vozniki pogosto zmedejo ko nenadoma naletijo na pas megle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.