Zaradi miši pristalo letalo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Letalo pristalo zaradi miši. Tveganje, da pregrize kabel, je velika.
Oglej si celoten članek

Nepalsko potniško letalo je, potem ko je posadka v kabini opazila miš, pristalo v Hongkongu. Zaradi iskanja miši je 80 potnikov že drugo noč v hotelu.

Po besedah predstavnika Nepal Airlines Sita Group letalo ne bo poletelo, dokler ne najdejo miši, saj je tveganje, da se karkoli zgodi, preveliko. "Lahko se zgodi, da pregrizne kabel ali preplaši potnike. Tega ne smemo dovoliti."

To je že drugi primer nepalske letalske družbe v enem tednu. Isto letalo je bilo v ponedeljek prizemljeno več kot 11 ur, saj so pristojni iskali miš, piše BBC.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.