Zaradi pesmi se je zbudila iz kome

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: shutterstock)
Žena se je po enajstih letih zbudila iz kome in rodila zdravo punčko.
Oglej si celoten članek

Zhang Yuhua iz Kitajske ni imel denarja, da bi svoji ženi nudil zdravniško oskrbo, zato je zanjo skrbel sam. S pesmijo o tem, kako jo ima rad, mu jo je po osmih letih uspelo prebuditi iz kome, poroča 24sata.com.

Njegova žena je pred enajstimi leti zaradi medicinske nesreče padla v komo. Niso vedeli, kaj točno se ji je zgodilo, in od takrat je zanjo skrbel Zhang.

Dolgo je bila pesem edina povezava med zakoncema
Nato pa je nekega dne med petjem Zhang v kotičku očesa svoje žene opazil solzico. In tako ji je še z večjim veseljem pel vsak dan. Dve leti kasneje je ob njegovem petju začela mrmrati tudi ona. Prebudila se je iz kome.

Rodila mu je hčerko
Kljub nasprotovanju zdravnikov je svojemu zvestemu možu v zahvalo rodila hčerko. Zdaj Zhang išče službo, da bo lahko vzdrževal svojo družino. Ženi pa še vedno vsak dan zapoje ljubezensko pesem, s katero jo je prebudil iz kome.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.