Zaradi poljuba v zapor

Foto: Žurnal24 Dubaj je med Britanci zelo priljubljen. Lani je v Združenih arabskih emiratih ži
Zaradi poljubljanja v javnosti v Dubaju bo britanski par za en mesec odšel v zapor.
Oglej si celoten članek

Sodišče je britanskemu paru zavrnilo pritožbo, tako da bosta 24-letni Ayman Najafi iz Dubaja in 25-letna turistka Charlotte Adams verjetno morala za en mesec v zapor – pred tem ju lahko reši le uspešna pritožba na najvišje sodišče.

Britanca sta na podlagi plačila varščine sicer trenutno na prostosti. Sodili so jima potem, ko ju je novembra lani neka ženska iz Združenih arabskih emiratov obtožila, da sta se poljubljala v restavraciji v mondeni četrti v Dubaju.

Britanca sta trdila, da sta se poljubila samo na lica, priznala pa sta krivdo zaradi pitja alkohola in skupaj plačala 540 ameriških dolarjev kazni.

V Dubaju kljub zahodnemu videzu veljajo določena stroga islamska pravila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.