Zaradi posledic covida-19 umrl 11-letni otrok

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Takšni izidi so zelo redki, a se na žalost lahko pripetijo.
Oglej si celoten članek

11-letni otrok je v zgodnjih jutranjih urah zaradi posledic covida-19 umrl na Infekcijski kliniki dr. Frana Mihaljevića v Zagrebu, so za Jutarnji list potrdili iz te bolnišnice. Goran Tešović, predstojnik oddelka, je povedal, da trenutne informacije kažejo, da otrok ni imel nobenih drugih bolezni, ko se je okužil z virusom. Natančen vzrok smrti bo ugotovila obdukcija, podatki pa kažejo, da je imel otrok predvčerajšnjim povišano temperaturo, vneto grlo, glavobol in slabo počutje, kar je pogosta klinična slika covidnih bolnikov.

Umrl je danes zjutraj, ob 5.20. Tešović je ob tem dejal, da so takšni izidi zelo redki, a da se na žalost lahko zgodijo.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:06 21. Januar 2022.

    Tudi mi še pridemo na vrsto, kriv bo pa fašist, ki ne zna ukrepati

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.