Zaradi požara evakuirali 500 ljudi

Foto: Profimedia
V požaru, ki je danes izbruhnil v luksuznem hotelu v središču Singapurja, so iz stavbe evakuirali 500 ljudi, so sporočile reševalne službe.
Oglej si celoten članek

Iz hotela Grand Hyatt v središču Singapurja se je sinoči začel viti gost črn dim. Kot je potrdila singapurska civilna zaščita, so požar v hotelu uspeli pogasiti, še preden so prispeli gasilci.

Zagorelo je v kuhinji in dim se je hitro razširil v prezračevalne naprave v restavraciji v drugem nadstropju, so potrdili predstavniki SDCP. Ogenj so uslužbenci hotela pogasili z ročnimi gasilniki, še preden so prispeli gasilci.

Gre za drugi požar v katerem od luksuznih hotelov v Singapurju letos. Februarja je požar izbruhnil v hotelu Carlton, evakuirati so morali približno 1000 gostov, k sreči pa ni bil nihče ranjen, poroča AFP.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.