Zaradi skoka s trampolina v morje pristal v bolnišnici

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Malce opit moški je nesrečno poskusil s trampolina skočiti v morje in pristal v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Vročina, alkohol in morje so bili nesrečna kombinacija za moškega, ki se je želel nekje na Hrvaškem ohladiti v morju. Posnetek njegovega nespretnega poskusa sta prijatelja objavila na spletu in pripisala "alkohol + plaža + neumnost"

Moškemu se odboj s trampolina ni najbolje posrečil in je zato v vodo padel na hrbet, kot bi kdo vrgel desko v morje. Sprva morda smešen pristanek se je izkazal tudi za zelo bolečega. Moški je namreč zaradi poškodbe vratu pristal v bolnišnici, kjer so ga zadržali dva dni. Njegov prijatelj je pod objavo zapisal, da bi si skoraj zlomil vrat. 

"Danes je drugi dan v bolnišnici, njegovo stanje se izboljšuje, zato smo se odločili posnetek objaviti za tiste, ki mislijo, da lahko naredijo vse, ko so pijani," zapis povzemajo na Daily Mail.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.