Zaradi slabega posla streljali

Foto: Žurnal24 Ker jim posli niso tekli, kot so želeli, so postrelili tretjino od 300 psov. (Fo
Neko kanadsko podjetje, ki ima v ponudbi tudi pasje vleke, je zaradi prenizkih dobičkov postrelilo sto svojih psov.
Oglej si celoten članek

Da so pse v dveh dneh postrelili, so razkrili dokumenti, v katerih je podjetje delavcu, ki je pse postrelil, zaradi travm dodelilo odškodnino.

Podjetje Outdoor Adventures Whistler je pse pobilo, ker jim je promet po koncu lanskih olimpijskih iger v Vancouvru močno upadel.

Pobegnil s pol glave
"Enega od psov je delavec ustrelil v glavo. Odneslo mu je pol glave, vseeno pa je preživel in poskušal pobegniti," je o dogodku za agencijo AP povedala članica tamkajšnjega društva proti mučenju živali.

Pokol psov poleg njih preiskuje tudi lokalna policija. Za pse so v podjetju sicer poskušali najti domove, ko pa jim to ni uspelo, so tretjino od 300 psov postrelili.

Do šele zdaj razkritega pokola psov je prišlo že aprila lani. Nekatera društva v Kanadi zdaj pozivajo k prepovedi organiziranja pasjih vlek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.