Zaradi spolnega občevanja na cesti 20.000 evrov kazni

Foto: Profimedia
Par se je strastem predal kar ob cesti. Policisti so jima mirne vesti napisali visoko kazni.
Oglej si celoten članek

Domačin iz Červinjana v Italiji je policiji prijavil nespodobno vedenje. Ob cesti je namreč okoli 19. ure naletel na par, ki se je javno predajal strastem. Kot poroča Primorski dnevnik, sta se 40-letni Tržičan in 40-letna Tržačanka strastem predala kar na cesti ob svojih parkiranih avtomobilih. Par se je slekel in začel spolno občevati. 

Njuno početje je opazilo več voznikov in že prej omenjeni domačin, ki je poklical karabinjerje. Ti so ob prihodu na kraj naleteli na par, ki se je še kar predajal strastem. Ukazali so jima, naj se oblečeta in jima izdali plačilni nalog. Vsak od njiju bo moral plačati 10.000 evrov globe, še piše omenjeni časnik. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:21 25. Julij 2017.

    Vsak s vojim avtom !! Kurbarija, upam da bosta še doma dobila plačile naloge :-) Če pa za eno 5 …

  • Syn
    17:05 25. Julij 2017.

    Bosta drugič 2x premislila. :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.